Sprogimas

Mažeikių VMI padalinys persikelia į kitas patalpas

Klaipėdos apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – Klaipėdos AVMI) informuoja, kad sausio 17 dieną Klaipėdos AVMI Mažeikių padalinys mokesčių mokėtojų neaptarnaus, nes kraustosi į naujas patalpas - Ventos g. 27. Mokesčių mokėtojų aptarnavimas bus atnaujintas sausio 18 dieną.

„Atvykstant „gyvų“ konsultacijų, galimybių pasas nebūtinas. Tačiau užtikrindami ir klientų, ir darbuotojų saugumą ir toliau aptarnaujame tik tuos klientus, kurie bus iš anksto rezervavę vizito laiką. Rezervuoti atvykimo laiką galima telefonu 8 5 2191 777“,- pasakoja Klaipėdos AVMI viršininkas Audrius Morkūnas, akcentuodamas, kad paskambinę ir išklausę pranešimą klientai, spaustų 5 ir pasirinktų Klaipėdos apskritį spusteldami 3.

Kol vyks persikėlimas į naujas patalpas, elektroninės Mano VMI paslaugos veiks, tad prisijungę prie Mano VMI gyventojai galės sužinoti savo asmeninę mokesčių informaciją, įsigyti, pratęsti verslo liudijimus, įregistruoti ar išregistruoti individualią veiklą, teikti prašymą įregistruoti pridėtinės vertės mokesčio mokėtoju ar išregistruoti iš pridėtinės vertės mokesčio mokėtojų ir kt.

VMI primena, kad konsultacijas mokesčių klausimais teikia Mokesčių informacijos centro specialistai, telefonu 1882. Telefonu teikiamos konsultacijos įrašomos ir yra lygiavertės rašytinėms. Pageidaujantiems asmeninių konsultacijų 1882, siekiant užtikrinti duomenų apsaugą, rekomenduojama užsisakyti atpažinimą unikaliu telefono numeriu. Tą galima padaryti prisijungus prie Mano VMI, skiltyje „Nustatymai“, paspaudus „Keisti kontaktus“ – „Identifikavimo informacija“.

 

 

 

Mažeikių VMI padalinys persikelia į kitas patalpas
Klaipėdos apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – Klaipėdos AVMI) informuoja, kad sausio 17 dieną Klaipėdos AVMI Mažeikių padalinys mokesčių mokėtojų neaptarnaus, nes kraustosi į naujas patalpas - Ventos g. 27. Mokesčių mokėtojų aptarnavimas bus atnaujintas sausio 18 dieną. „Atvykstant „gyvų“ konsultacijų, galimybių pasas nebūtinas. Tačiau užtikrindami ir klientų, ir darbuotojų saugumą ir toliau aptarnaujame tik tuos klientus, kurie bus iš anksto rezervavę vizito laiką. Rezervuoti atvykimo laiką galima telefonu 8 5 2191 777“,- pasakoja Klaipėdos AVMI viršininkas Audrius Morkūnas, akcentuodamas, kad paskambinę ir išklausę pranešimą klientai, spaustų 5 ir pasirinktų Klaipėdos apskritį spusteldami 3. Kol vyks persikėlimas į naujas patalpas, elektroninės Mano VMI paslaugos veiks, tad prisijungę prie Mano VMI gyventojai galės sužinoti savo asmeninę mokesčių informaciją, įsigyti, pratęsti verslo liudijimus, įregistruoti ar išregistruoti individualią veiklą, teikti prašymą įregistruoti pridėtinės vertės mokesčio mokėtoju ar išregistruoti iš pridėtinės vertės mokesčio mokėtojų ir kt. VMI primena, kad konsultacijas mokesčių klausimais teikia Mokesčių informacijos centro specialistai, telefonu 1882. Telefonu teikiamos konsultacijos įrašomos ir yra lygiavertės rašytinėms. Pageidaujantiems asmeninių konsultacijų 1882, siekiant užtikrinti duomenų apsaugą, rekomenduojama užsisakyti atpažinimą unikaliu telefono numeriu. Tą galima padaryti prisijungus prie Mano VMI, skiltyje „Nustatymai“, paspaudus „Keisti kontaktus“ - „Identifikavimo informacija“. Laimonas Rimkus,VMI  

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode