Parama dėkojame




M.Balčiūnas paskirtas Lietuvos sporto universiteto prorektoriumi

Korupcijos byloje kaltinamas buvęs Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas tapo Lietuvos sporto universiteto (LSU) plėtros ir sporto prorektoriumi.

Kaip pranešė universitetas, nuo 2012 metų LSU kancleriu buvęs M.Balčiūnas į naujas pareigas paskirtas Senato sprendimu, posėdis vyko vasario pabaigoje.

Pasak pranešimo, naujasis prorektorius daug dėmesio ketina skirti bendradarbiavimui su užsienio partneriais, Lietuvos tautiniu olimpiniu komitetu, Kūno kultūros ir sporto departamentu, sporto federacijomis ir kitais socialiniais partneriais.

„Džiaugiuosi, kad LSU bendruomenė vertina mano idėjas ir jas palaiko. Universitetas nuolat keičiasi, atliekame administracijos ir akademinės srities permainas, ieškome optimaliausių veiklos būdų. Sporto mokslas daugelyje šalių pateikia geriausius atsakymus, kaip spręsti visuomenės sveikatos problemas, todėl ir mes aktyviai siūlome sprendimo būdus šalies visuomenei“, – pranešime spaudai cituojamas M.Balčiūnas.

LSU plėtros ir sporto prorektorius atsakingas už infrastruktūros plėtrą, studentų sportą ir laisvalaikį, strategijos įgyvendinimą, projektus ir Nacionalinio sveikatinimo instituto veiklos vystymą.

M.Balčiūnas bei dar keli asmenys, taip pat ir juridinis asmuo LKF, yra kaltinamieji byloje, susijusioje su pasirengimu Lietuvoje vykusiam Europos vyrų krepšinio čempionatui 2011 metais. Visi jie kaltinimus atmeta.

Vilnius, kovo 6 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode