Parama dėkojame




Skandaluose besisukęs Vilmantas Dilys atviras: „Buvau sužvaigždėjęs“

Šį sezoną Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandą papildęs Vilmantas Dilys ilgus metus rungtyniavo Vilniuje ir Kaune. Tačiau persikėlęs į vos 8 tūkstančius gyventojų turintį miestelį sako dėl to neliūdintis.

„Dabar geriau, mažiau visokių pagundų. Daugiau laiko poilsiui. Čia viską turime, yra kur pavalgyti, sportuoti, visko užtenka“, – pasakoja puolėjas.

V.Dilys yra rungtyniavęs tiek „Žalgirio“, tiek „Lietuvos ryto“ ekipose, tačiau įsitvirtinti lygos granduose jam sutrukdė įvairios priežastys. „Žalgiryje“ buvau per jaunas ir per kvailas, o Vilniuje gavau sunkią traumą ir beveik metus nežaidžiau“ , – atvirauja krepšininkas.

208 centimetrų ūgio uteniškiui buvo prognozuojama puiki karjera, V.Dilys buvo laikomas vienu perspektyviausiu šalies krepšininkų. Tačiau į jį dėtos viltys nepasiteisino. „Gal būdamas 17–18 metų buvau per daug užrietęs nosį“, – neslepia V.Dilys.

Pasak krepšininko, tuo metu buvo žmonių, kurie bandė atverti akis jaunam sportininkui, bet jis tokias kalbas nuleisdavo negirdomis. Visgi puolėjas sako, kad karjeroje dar bandys pakilti į aukštesnį lygį.

Atvirame interviu V.Dilys taip pat papasakos apie aistrą krepšiniui, pastaruoju metu kamavusias traumas ir tai, ką „Pieno žvaigždžių“ krepšininkai veikia D.Low bute.

Vilnius, gruodžio 1 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode