Sprogimas

Pokyčiai Savivaldybės taryboje

Rugpjūčio 26 d. vykusiame Mažeikių rajono savivaldybės tarybos posėdyje paskelbtas Lietuvos socialdemokratų partijos ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos tarybos frakcijų pareiškimas – jos pradeda opozicinę veiklą.

Savivaldybės taryboje – 27 nariai: pozicijoje 15, opozicijoje 12.

Valdančiąją daugumą sudaro partijos „Laisvė ir teisingumas“ frakcijos, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos frakcijos ir visuomeninio rinkimų komiteto „Mažeikių pavasaris“ nariai.

Savivaldybės tarybos posėdyje šiandien svarstyti 28 klausimai – iš jų viena informacija ir du pristatymai.

Savivaldybės tarybos nariai vienbalsiai pritarė siūlymui teikti Viekšnių seniūno Kornėlijaus Kryžiaus kandidatūrą Lietuvos savivaldybių asociacijos skiriamam „Auksinės krivūlės riterio“ apdovanojimui, į Lietuvos Respublikos kultūros ministerijos Telšių apskrities regioninę kultūros tarybą deleguoti Savivaldybės viešosios bibliotekos direktoriaus pavaduotoją Indrę Drungilienę. Išsamiai pristatyta informacija apie Savivaldybės 2022 m. biudžeto vykdymą, patvirtintos Savivaldybės 2021 m. biudžeto vykdymo ataskaitos ir konsoliduotų finansinių ataskaitų rinkiniai. Taip pat priimti sprendimai dėl turto pirkimo, pardavimo ir perdavimo, atleidimo nuo socialinio būsto nuomos mokesčio, mokyklos nuostatų patvirtinimo, neprivatizuojamo žemės sklypo Viekšnių seniūnijoje ir kt.

Mazeikiai.lt nuotr.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode