Sprogimas

Sporto varžybos Pikeliuose

Vėjuota ir rudeniu alsuojanti spalio 16-oji sukvietė Pikelių kaimo žmones į sporto varžybas su sporto treneriu. Prie jų prisijungė svečiai iš Ruzgų, Bugenių kaimo bendruomenių. Stalo teniso žaisti atvyko ir svečiai iš Trečiojo amžiaus universiteto.

„Nemoku visko suplanuoti visiems metams į priekį. Žmonės pageidavo sporto renginio. Pagalvojau, miesto žmonės tai gatvėmis vaikšto, mes gi nevaikščiosime po miestelį. Liksime nesuprasti. Be to, toks gražus ruduo, kodėl nesukvietus pasportuoti“, – sako viena iš renginio organizatorių Pikelių kultūros namų kultūrinės veiklos organizatorė Eliutė Pocevičienė, pažymėdama, kad varžybos būtų vykusios ir esant blogam orui, buvo pasiruošta ir tam.

Pikeliškių renginys gali tapti pavyzdžiu, kaip turint nulinį finansavimą galima padaryti tokią šventę, kad nieko netrūktų ir visi liktų patenkinti. Vieni rėmėjai padovanojo krepšinio kamuolius, kiti pasirūpino apsaugos priemonėmis, apdovanojimais nugalėtojams. Židikų seniūnijos darbuotojai stadione nupjovė žolę, o Bugenių seniūnaitijos seniūnaitis Dovydas Baublys įamžino varžybų akimirkas, pasirūpino muzikine dalimi. Neliko pamiršti ir mažieji šventės dalyviai, kurie prieš renginį skambino ir teiravosi, ar ir jiems bus užsiėmimų. Buvo – ir kineziterapinė mankšta, ir jėgos pratimai, ir baudų mėtymas, stalo tenisas visiems – tiek mažiems, tiek dideliems. Pikelių moterų klubas, vadovaujamas Eliutės Pocevičienės, pasirūpino karšta kava, arbata, sumuštiniais.

Suėję į dar nebaigtas įrengti Kultūros namų patalpas, susirinkusieji galėjo pasigrožėti audėjos tautodailininkės Irinos Klemenienės sertifikuotais audiniais.

Šventė baigėsi muzikanto Sauliaus Kateivos atliekamomis dainomis.

Autorės nuotr.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode