Sprogimas

NBA: Į kurias Rytų konferencijos komandas kitą sezoną reikėtų atkreipti dėmesį?


Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) tarpsezonis kaip niekad intensyvus. Komandos lipdo sudėtis naujajam sezonui, o šiame straipsnyje aprašysime tas Rytų konferencijos komandas į kurias būtina atkreipti dėmesį artėjančiais metais.

„Milwaukee Bucks“. Milvokio klubas jau šį sezoną buvo per plauką nuo didžiojo finalo. Konferencijos finale jie prieš „Toronto Raptors“ pirmavo 2-0, tačiau tuomet sugebėjo pralaimėti 4 kartus iš eilės.

Galbūt tai buvo jaunos komandos nepatyrimas, tačiau tokių klaidų „elniai“ antrus metus iš eilės veikiausiai nekartos. Jų krepšinis paprasčiausiai yra ne toks.

Savo gretose jie turi lygos MVP Giannį Antetokumpo, išsaugotas kitas komandos vedlys Chrisas Middletonas bei visas komandos branduolys, tad praėjusio reguliariojo sezono nugalėtojų žaidimą stebėti bus tikrai įdomu.

„Boston Celtics“. Kyrie Irvingas nusprendė palikti klubą, o į komandą, kaip pranešė krepšinio naujienos, atvyko kitas itin aukšto lygio gynėjas Kemba Walkeris. „Celtics“ žinoma kaip itin drausminga ir disciplinuota organizacija, kuri kitą sezoną tikrai gali nukeliauti net iki finalo.

Pastaruosius porą metų komandą kamavo traumos, tačiau tikimasi, kad 2019-2020-ųjų sezone situacija bus visai kitokia.

„Philadelphia 76ers“. Procesu užsiėmusi organizacija jau raško pirmuosius ilgamečio triūso vaisius. Praėjusį sezoną konferencijos pusfinalyje „76ers“ krito tik po 7 rungtynių serijos ir dabar yra dar labiau išalkusi.

Pagrindiniai žaidėjai komandoje nesikeitė, bet žinant jų amžių galima tikėtis, kad naująjį sezoną jie pasitiks su dviguba, o gal net ir triguba energija.

„Toronto Raptors“. Šios komandos situacija yra itin įdomi ir verta dėmesio. Taip, „Raptors“ yra lygos čempionė, tačiau po to kai klubą paliko Kawhi Leonardas, iš šio klubo niekas nieko nebesitiki.

Didelė intriga ar „Raptors“ artėjančiame sezone apskritai sugebės patekti į atkrintamąsias, o taip greitai smengančių čempionų lyga nematė jau seniai.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode