Parama dėkojame




Sprogimas

 JAV aktorės Mios Farrow (Mijos Ferou) 27 metų įsūnis, kurio abi kojos buvo paralyžiuotos, nusižudė šūviu į liemenį, ketvirtadienį nustatė Konektikuto valstijos teismo medicinos ekspertai.

Thaddeusas Wilkas Farrow (Tadeusas Vilkas Ferou) trečiadienį buvo rastas sunkiai sužeistas savo automobilyje Roksberyje, už maždaug 13 km nuo motinos namų Bridžvoteryje. Vėliau ligoninėje buvo konstatuota jo mirtis.

Teismo medicinos ekspertizių biuras skrodimo metu nustatė, kad mirties priežastis buvo savižudybė. Valstijos policija anksčiau nurodė, kad šis incidentas nesiejamas su jokiais nusikalstamais veiksmais.

Mia Farrow ketvirtadienį „Twitter“ parašė, kad jos šeimą pribloškė Thaddeuso mirtis.

„Jis buvo nuostabus, drąsus žmogus, kuris per savo trumpą gyvenimą įveikė tiek daug sunkumų, – rašė ji. – Mes jo ilgimės. Ačiū už užuojautas ir gerus žodžius.“

Thaddeusas Farrow Kolkatoje Indijoje užsikrėtė poliomielitu ir buvo nuo juosmens paralyžiuotas. Aktorė, kuri ir pati vaikystėje sirgo poliomielitu, įsivaikino jį 10-ojo dešimtmečio viduryje.

Valstijos policija nurodė, kad T.Farrow gyveno Toringtone, maždaug 45 km nuo motinos namų. Dar prieš kelerius metus jis gyveno savo motinai priklausančiuose namuose.

2000 metais T.Farrow su motina dalyvavo pasauliniame viršūnių susitikime Jungtinėse Tautose Niujorke dėl kovos su poliomielitu.

„Jeigu žmonės galėtų pamatyti vos vieną Thaddeuso gyvenimo dieną, kaip jam tai yra sunku, galvoju, kad nebūtų susilaikančiųjų sakant „tegu poliomielito daugiau nebūna“, – tuo metu kalbėjo Mia Farrow.

Roksberis, Konektikutas, rugsėjo 23 d. (AP-BNS).

 

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode