Sprogimas

JAV Montanos valstijoje šeštadienį nuo bėgių nulėkus traukiniui, buvo sužeista daugiau kaip 50 žmonių, o mažiausiai trys žmonės žuvo, pranešė JAV žiniasklaida.

Geležinkelių operatorė „Amtrak“ pranešė bendradarbiaujanti su vietos institucijomis, siekdama „pervežti sužeistus keleivius [į ligonines] ir saugiai evakuoti visus kitus keleivius“.

Bendrovė paskelbtame pranešime taip pat nurodė, kad traukinyje buvo apytikriai 147 keleiviai ir 13 įgulos narių.

Penki iš traukinio vagonų nuo bėgių nuriedėjo netoli Džoplino gyvenvietės šiaurinėje Montanos dalyje apie 16 val. vietos (sekmadienį 1 val. Lietuvos) laiku, rašoma pranešime.

Socialiniuose tinkluose pasirodžiusiose nuotraukose matyti prie bėgių laukiantys žmonės, keli pasvirę vagonai ir mažiausiai vienas ant šono apvirtęs vagonas.

Montanos valstijos reagavimo į nelaimes ir skubios pagalbos koordinatorė JAV dienraščiui „The New York Times“ pranešė, kad žuvo mažiausiai trys žmonės ir „gerokai daugiau nei 50 žmonių buvo sužeisti“.

Ji pridūrė, jog nelaimės vietoje dirba gelbėtojų komandos ir nemažai ligoninių yra pasirengusios priimti sužeistuosius. Koordinatorė taip pat nurodė, jog institucijos išsamesnės informacijos kol kas neteiks.

Asociatyvi Budas.lt nuotr.

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode