Sprogimas

Kaune nuo alkoholio surogato mirė trys žmonės

zvakele777Kauno ligoninėse pastarosiomis dienomis mirė trys asmenys, įtariama, vartoję Kauno Aleksoto mikrorajone įsigyto alkoholio surogato.

Tyrimo metu gauta informacijos, kad alkoholiu galėjo apsinuodyti ir daugiau žmonių, alkoholio surogato gamintojai ir platintojai ieškomi, antradienį pranešė Kauno apygardos prokuratūra.

Kauno apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai vadovauja ikiteisminiam tyrimui dėl galimo neatsargaus gyvybės atėmimo.

Tyrimas buvo pradėtas Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdyboje gavus informacijos, kad Kaune, Aleksoto mikrorajone, galbūt buvo platinamas gyvybei pavojingas alkoholio surogatas.

„Tyrimą atliekantys policijos pareigūnai šiuo metu intensyviai ieško metilo alkoholio mišinį gaminusių ir pardavinėjusių asmenų. Pirminiais duomenimis, jau yra rastos ir paimtos plastikinės 5 litrų talpos su neaiškios kilmės skysčiu“, – rašoma prokuratūros pranešime.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, nuo praeito penktadienio Kauno ligoninėse mirė trys asmenys, įtariama, vartoję Kauno Aleksoto mikrorajone įgyto alkoholio surogato. 

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode