Sprogimas

Kaip sau išsirinkti antakių produktus?

Antakiai yra ne tik vieni pirmiausiai pastebimi žmogaus bruožai, bet jie taip pat kelia didžiausius iššūkius siekiant gražiai atrodyti. Antakiai turi begalės formų ir kiekvieno žmogaus jie yra natūraliai skirtingi  bei dažniausiai - asimetriški. Todėl tai ir tampa didžiuliu iššūkiu norint juos paryškinti ar padailinti. 

Būtent dėl to, pradedant ryškinti savo antakius, svarbu susitvarkyti formą, jog šioji tiktų ir gražiai atrodytų prie jūsų veido. Plaukeliai nestovintys vietoje, mažiau plaukų turinčios vietos - visa tai yra pataisoma su antakių produktais. Tačiau gyvenant tokiais laikais, kuomet produktų ir pasirinkimo yra tiek daug, dažnai apsisuka galva, o juk išsirinkti - būtina. Nuo pieštukų, flomasterių, gelių iki - pudrų, šešėlių ir dažų. Visko tiek daug ir rodos, viskas reikalinga. Svarbu nepersistengti ir pasirinkti produktą ne tik pagal jūsų galimybes, bet ir pagal norus. Siekiant ryškesnio įvaizdžio vienas geriausių pasirinkimų yra antakių gelis - šlapios, minkštos tekstūros, kuris taip pat padeda prilaikyti plaukelius vietoje, jog šie dienos bėgyje, nepabėgtų į visas puses. Lengviausi ir tikriausiai visų mėgstamiausi variantai yra antakių pieštukai bei šešėliai. Ši pusė ko gero labiausiai naudojama ne tik dėl to, jog pieštukais ir šešėliais galite paryškinti antakius, bet taip pat jais galite pasidaryti ir akių pravedimą. Svetainė Inbeauty siūlo puikų asortimentą, nuo kurio akys taip pat gali pasimesti ir pamiršti ko iš tiesų nori. Tad, išsiaiškinus kokios priemonės norime, ir kuri būtų patogiausia naudoti - belieka apsipirkti ir pasirinkti tinkamą produktą bei atspalvį. Geriausias Inbeauty pliusas yra tas - jų asortimente rasite produktus ne tik be parabenų, kvapiųjų medžiagų, bet ir daugelio šešėlių sudėtis savyje turi būtent veganiškos kilmės komponentų.    

Nesijaudinkite, jei neturite tobulų įgūdžių, jog antakiai atrodytų lyg iš salono. Svarbu praktikuotis ir atradus mėgstamus produktus, išnaudoti jų galimybes maksimaliai. Dar visai neseniai į madą vėl grįžo natūralūs, vešlūs antakiai. Todėl paprasčiausio pieštuko ar gelio pagalba, puikiausiai užpildysite produktu antakių vieteles, kurioms trūksta spalvos bei apimties.

21-364

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode